Jaak Van Assche deelt geweldig nieuws mee: “Maar ik overdrijf zeker niet”

220228JAAKVANASSCHE Photonews
Binnenkort zien we Jaak Van Assche opnieuw aan het werk in de filmversie van ‘De Zonen van Van As.’ Zal de acteur hierna genieten van zijn pensioen?
Fans van ‘De Zonen van Van As’ kunnen uitkijken naar de eerste film van de populaire tv-serie. Daarbij staat hen ook een verrassing te wachten. Jempie, die eigenlijk dood werd verklaard, komt terug. Op welke manier dat zal zijn, is momenteel nog onbekend.

Favoriete rol

Ook de acteurs waren razend enthousiast wanneer ze het nieuws vernamen over een eerste film. “Toen ik hoorde dat Jempie weer meespeelde, was het hek van de dam”, reageert acteur Carry Goossens aan Het Laatste Nieuws.
Jaak Van Assche amuseert zich naar eigen zeggen eveneens. “Dit is een van mijn vijf meest favoriete rollen”, meent de acteur tijdens een interview met de krant. “Maar zal dit de laatste rol zijn die hij ooit gespeeld heeft, of gaat de acteur nog door?

Aangename dingen

“Door het feit dat ik met pensioen ben, kan ik het me permitteren om ‘neen’ te zeggen als het wat minder interessant is voor mezelf. Dus ik doe alleen de aangename dingen, maar ik overdrijf zeker en vast niet.”