Jacky Lafon neemt drastische beslissing nadat er stiekem naaktfoto’s van haar worden getrokken: “Nooit meer!” Buitenland
Buitenland

Jacky Lafon neemt drastische beslissing nadat er stiekem naaktfoto’s van haar worden getrokken: “Nooit meer!”

Jacky Lafon neemt drastische beslissing nadat er stiekem naaktfoto’s van haar worden getrokken: “Nooit meer!”

Voor Jacky Lafon is er maar één plek waar ze werkelijk tot rust kan komen: Oostende. Dat is voor haar een tweede thuis. Ze geniet er van de rust, en natuurlijk van het goede weer.

"Vroeger was ik een zonneklopper. Nu kan ik er niet meer tegen”, zegt Jacky in TV Familie. “Ik smeer me nu in met minstens factor 30. Met mijn gezicht kom ik al lang niet meer in de zon. Tijdens wandelingen draag ik een hoedje. Anders krijg ik migraine."

“Ik heb veel monokini gelegen, vroeger was dat gebruikelijk”, laat de ex-‘Familie’-actrice weten. “Mijn ex-man Nest had dat niet graag. Dus als hij er bij was, deed ik dat niet. Maar na mijn scheiding durfde ik op een rustig strand mijn bikinitop afdoen, en soms ook mijn broekje. Naaktzwemmen vind ik zalig. Maar sinds er iemand stiekem foto’s van mij in m’n evakostuum maakte, doe ik dat niet meer”, besluit Jacky.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws