Janine Bischops openhartig over haar rol als Brigitte in Familie: “Dit krijg ik regelmatig te horen van fans” Buitenland
Buitenland

Janine Bischops openhartig over haar rol als Brigitte in Familie: “Dit krijg ik regelmatig te horen van fans”

Janine Bischops openhartig over haar rol als Brigitte in Familie: “Dit krijg ik regelmatig te horen van fans”

Na heel wat jaren op de teller in ‘Thuis’, speelt Janine Bischops nu de pannen van het dak bij de grote concurrent: ‘Familie’. Ook in #LikeMe speelt ze een rol, zij het een heel andere dan die van in ‘Familie’.

"Die afwisseling maakt het juist boeiend. Ik heb het gevoel dat de kijkers van ‘Familie’ Brigitte steeds leuker vinden, juist door haar stoute kantje. Vroeger vonden ze haar een serpent, nu moedigen ze haar zelfs aan”, zegt Janine.

“Ik krijg regelmatig te horen van fans: ‘Amai, jij bent nog zot van een groen blaadje.’ Voor alle duidelijkheid: dat is dus fictie”, verduidelijkt Janine. “In het echte leven benaderen jonge mannen mij niet op die manier. Ik ben een oude doos, hé. En de meeste mannen in mijn omgeving zijn homo”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws