Jasmijn Van Hoof neemt op emotionele manier afscheid van ‘Familie’-kijkers Buitenland
Buitenland

Jasmijn Van Hoof neemt op emotionele manier afscheid van ‘Familie’-kijkers

Jasmijn Van Hoof neemt op emotionele manier afscheid van ‘Familie’-kijkers

Dinsdagochtend kwam het nieuws als een donderslag bij heldere hemel: Jasmijn Van Hoof neemt na negen mooie jaren afscheid van haar 'Familie'-personage, Stefanie Coppens, en zo ook van haar collega’s en fans. Op Instagram nam ze de tijd om iedereen uitvoerig te bedanken.

“Mijn hart loopt over van liefde — het was me een eer en een genoegen om jarenlang in de huid te mogen kruipen van deze zalige, stoere madam", begon Jasmijn. "Ik zal haar en de rest van de cast en crew missen met elke vezel in mijn lijf.”

In het bericht bedankte ze de acteurs aan wiens zijde ze mocht spelen, in het bijzonder Roel Vanderstukken, “my constant companion”. "En vooral aan jullie: de meest geweldige fans ter wereld! Jullie steun en enthousiasme hebben van de laatste 9 jaar een feest gemaakt. Stefanie was een geliefd personage en jullie liefde voor haar heeft mij op persoonlijk vlak heel veel deugd gedaan."

Nu staat er vooral een periode van rust op het programma. "Na 9 jaar vol ontvoeringen heb ik dat wel verdiend, denk ik. Maar jullie zijn nog niet van mij af. I promise”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws