Jasmijn Vanhoof beleeft moeilijke momenten met David Cantens op set van 'Familie': "Dat moet ik toegeven, ja" Buitenland
Buitenland

Jasmijn Vanhoof beleeft moeilijke momenten met David Cantens op set van 'Familie': "Dat moet ik toegeven, ja"

Jasmijn Vanhoof beleeft moeilijke momenten met David Cantens op set van 'Familie': "Dat moet ik toegeven, ja"

Jasmijn Vanhoof maakte bekend dat ze niet langer een koppel vormt met David Cantens, die Jonas in 'Familie' speelt. Hun doelen in het leven lagen naar verluidt te ver uit elkaar.

Jasmijn noemde het al een "verdrietige breuk". Desondanks moesten ze wel samen een koppel blijven spelen in 'Familie'. Allerminst evident. "Dat was niet altijd eenvoudig, dat klopt", zegt ze in Primo.

"We zijn daar echter heel professioneel mee omgegaan. David en ik zijn er altijd goed in geslaagd om ons werk en privéleven gescheiden te houden. Ook op het moment dat we uiteen waren", aldus Jasmijn.

Ze heeft toch weer wat geleerd uit de relatie met David. "Ik werd snel verliefd, maar het zal me niet meer zo snel overkomen", zegt ze. "Ik wil mezelf voorlopig eventjes op de eerste plaats zetten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws