Jean-Marie Pfaff en zijn familie zwaar onder vuur: “Zo hypocriet” Buitenland
Buitenland

Jean-Marie Pfaff en zijn familie zwaar onder vuur: “Zo hypocriet”

Jean-Marie Pfaff en zijn familie zwaar onder vuur: “Zo hypocriet”

VTM speelt deze zomer de kaart van de nostalgie en haalt ‘De Pfaffs’ vanonder het stof. Dat zullen Jean-Marie en zijn familie niet graag horen. “Ik zou niet graag hebben dat ze die reeks opnieuw uitzenden”, liet de pater familias zich onlangs nog ontvallen.

Ook de VTM-kijkers hebben blijkbaar geen behoefte aan heruitzendingen van ‘De Pfaffs’. “Pfff, zeg, die ‘dikke nekken-familie’”, zucht iemand op de sociale media. “Liever ‘De Verhulstjes’ dan, hoor, die zijn lief en spontaan en hebben tenminste geen streken! Hopelijk hebben ze geen kijkcijfers (‘De Pfaffs’, niet ‘De Verhulstjes’). Dan zal het ook snel weer gedaan zijn.”

“Inderdaad, een bende dikke nekken”, reageert een ander op de heruitzendingen. “Zit er daar eigenlijk iémand bij die écht werkt om centen te verdienen? Op familie Plastiek zit toch niemand te wachten, zeker.” “Ik zat er alvast niet op te wachten, nee”, antwoordt iemand. “Van mij mogen ze het zelfs meteen afvoeren, die handel. Klasseren. Bij ‘Blunders’.”

"De familie Flodder uit Brasschaat"

“Geloof mij, niémand wil ‘De Pfaffs’ terug op tv”, aldus een dame. “Wel wat hypocriet van Jean-Marie om eerst zijn kop te laten zien als ‘chauffeur van de Rode Duivels’ en dan te zeggen dat zijn eigen programma te emotioneel gaat zijn... Alsof dat ‘jobke' geen promotie was voor de heruitzendingen.”

“Allez, de familie Flodder uit Brasschaat weer op tv”, lezen we ook. “Dat ze zoiets durven herhalen. Zij moeten weer in de aandacht staan, waarschijnlijk. Dat ze wat gaan werken, dan vervelen zij zich zeker niet. Het zijn echte profiteurs en werken is niet voor hen wel voor andere mensen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws