Jef De Smedt reageert op dramatische wending in Familie: "Eindelijk" Buitenland
Buitenland

Jef De Smedt reageert op dramatische wending in Familie: "Eindelijk"

Jef De Smedt reageert op dramatische wending in Familie: "Eindelijk"

Zonder dat hij het wilde heeft Jan Van den Bossche Kasper doodgereden in 'Familie'. Hij kwam in botsing met Cédric. Jef De Smedt (63) is blij dat hij nog eens zo'n grote rol krijgt voorgeschoteld.

“Ik ben de hoofdschrijvers zeer dankbaar”, vertelt Jef in Dag Allemaal. “De reeks begon 28 jaar geleden met verhaallijnen die de héle familie aanbelangen. Dat was de originele -insteek, al leken de vorige generaties schrijversgroepen dat een beetje uit het oog te zijn verloren. Maar nu: eindelijk nog eens een verhaallijn met vlees aan voor Jan én de rest van de familie, fantastisch!”

Het doet Jef deugd om nog eens op de voorgrond te staan in de soap. "Ja, al blijf ik mezelf zien als een middenvelder die niet per se hoeft te scoren. Maar ’t is wel plezant dat ik na lange tijd nog eens mee vooraan mag spelen en iets te betekenen heb. Zeker als het met zo’n sterk verhaal is. En als ik iets goed vind, mag iedereen het weten. Ik heb een mail gestuurd naar alle schrijvers en producers om hen te feliciteren met het sterke werk dat ze hebben geleverd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws