Jeroen Meus trekt naar zijn bazen van VRT met uitdrukkelijke eis: “Doe dit niét” Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus trekt naar zijn bazen van VRT met uitdrukkelijke eis: “Doe dit niét”

Jeroen Meus trekt naar zijn bazen van VRT met uitdrukkelijke eis: “Doe dit niét”

Tien jaar geleden mocht Jeroen Meus van VRT aan zijn ‘Dagelijkse Kost’-avontuur beginnen. De populariteit van de topchef oversteeg alle verwachtingen. Hij mocht dan ook al snel opdraven als presentator in andere programma’s.

“De VRT had een masterplan met mij”, vertelt Jeroen in Dag Allemaal. “Zo hebben ze drie jaar geleden de gok gewaagd om mij ‘Twee Tot De Zesde Macht’ te laten presenteren nadat ik eerder ook al ‘Goed Volk’ mocht maken. Dat vind ik echt belangrijk.”

Jeroen is ook erg competitief. Hij houdt de kijkcijfers dan ook nauwlettend in de gaten. “‘Twee Tot De Zesde Macht’ heeft ‘Blind Getrouwd’ als concurrent en vanaf deze week ook ‘De Mol’”, merkt hij op. “Ik ben de enige die zo’n zware concurrentie tegenover zich heeft en ik ben daar fier op.”

“Ik zeg dat altijd tegen de VRT: ‘Zet mij niet op een plek waar ik zomaar kan winnen.’ Ik heb graag wat strijd. Ik kijk elke dag naar mijn kijkcijfers én naar die van de concurrentie, bijvoorbeeld hoe ‘De Buurtpolitie’ heeft gescoord”, aldus Jeroen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws