Julie uit ‘Big Brother’ heeft het er erg moeilijk mee: “Ik wil je niet loslaten, schat” Buitenland
Buitenland

Julie uit ‘Big Brother’ heeft het er erg moeilijk mee: “Ik wil je niet loslaten, schat”

Julie uit ‘Big Brother’ heeft het er erg moeilijk mee: “Ik wil je niet loslaten, schat”

Luca, de zoon van Julie Vanderzijl, is jarig vandaag. Hij mag 12 kaarsjes uitblazen. Een emotionele Julie richtte zich op Instagram tot hem.

“12 jaar mama, 12 jaar jij”, begon de ‘Big Brother’-ster. “Het is niet alle dagen gemakkelijk tussen jou en mij, en vaak is er die dagelijkse strijd maar daar gaat het eigenlijk allemaal niet om. Het gaat niet steeds om die woede-uitbarstingen, die ruzies of die tranen, maar wel om al die keren dat we elkaar knuffelen, en zeggen hoe graag we elkaar zien.”

"Mensen zien niet wat ik zie"

“Het draait niet rond die harde dagen of die minder leuke momenten maar rond het feit dat we zoveel van elkaar houden”, vervolgt Julie. “Wanneer blijkt dat jou kindje iets specialer, anders is, is de liefde vaak intenser en dat ondervind ik met jou! Sommigen vinden je vaak hard of moeilijk en dat vind ik soms ook, maar vaak zien ze niet wat ik zie, wie je echt bent!”

“Naast het jongetje met het sterke karakter ben je ook die kleine knuffelaar, die jongen met zoveel gevoelens, die beste vriend van velen! Ik zal met jou waarschijnlijk iets te beschermend zijn, ik hou je te vaak nog klein, maar lieve schat dit is enkel om je nog maar langer in mijn armen te houden. Het loslaten gaat allemaal wat moeizaam maar ik doe mijn best nu!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws