Karen Damen verrast iedereen met foto van Amy uit 'K2 zoekt K3' Buitenland
Buitenland

Karen Damen verrast iedereen met foto van Amy uit 'K2 zoekt K3'

Karen Damen verrast iedereen met foto van Amy uit 'K2 zoekt K3'

Karen Damen deelde een opmerkelijke foto op haar Instagram. Het is nog eens een bewijs dat ze bijzonder goed overeenkomt met Amy Courtens.

Karen sprak tijdens 'K2 zoekt K3' haar steun uit voor Amy. Ze hoopte dat zij het nieuwe K3'tje zou worden. Amy strandde uiteindelijk op de tweede plaats. Julia werd de nieuwe K3. Een ontgoocheling dus, maar de twee zijn wel contact blijven houden.

Sky bij K3?

Zo postte Karen zowaar een foto van haar zoon Sky en Amy op Instagram. "Shiny happy people", schrijft Karen bij de foto. Amy reageert eronder met een hartje. Uiteraard zorgt deze foto voor heel wat reacties van de volgers van Karen.

"Amy, de K3 die het had moeten worden", klinkt het bij Daffie in de reacties. "Bij de volgende 'K2 zoekt K3' moet Sky meedoen!", zegt een andere volger. "Zo leuk", merkt Lisette op. Daniella heeft nog een beter idee. "Ik vind dat jij en Amy een duo moeten vormen qua zang", stelt ze voor.

Lang haar

Het valt op hoe lang het haar van Sky geworden is. Daar komen ook positieve reacties op. "Hij staat daar heel goed mee" en "Wat is hij groot geworden!"

Shiny people

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws