Kathleen Aerts dient Klaasje Meijer van antwoord: "Met alle respect, maar..." Buitenland
Buitenland

Kathleen Aerts dient Klaasje Meijer van antwoord: "Met alle respect, maar..."

Kathleen Aerts dient Klaasje Meijer van antwoord: "Met alle respect, maar..."

Klaasje Meijer liet weten dat ze het leven van K3 erg zwaar vond. Mede daarom is ze ook gestopt. Kathleen Aerts, die zelf tien jaar K3'tje was, denkt daar anders over.

"Met alle respect, maar wie elke dag in de fabriek moet gaan werken, díe heeft pas een zware job", reageert Kathleen in Dag Allemaal. "Ik heb die vele optredens nooit als zwaar ervaren, ik vond het écht een droomjob."

"Toegegeven: ik was toen wel een pak jonger, nu zou ik het wellicht niet meer kunnen. Maar ik heb er een levenslange goede conditie aan overgehouden", vervolgt Kathleen. "Studio 100 legde ons ook echt in de watten: onze was werd gedaan, er ging een kok mee die ons gezond eten voorschotelde. Al kon er ’s avonds op hotel wel eens een zak chips opengaan."

"Nee, als de juryleden in ‘K2 zoekt K3’ zo sterk de klemtoon leggen op hoe zwaar het wel is, denk ik dat ze dat vooral doen om eventuele twijfelaars wat schrik aan te jagen. Ik ben ervan overtuigd dat jonge mensen die job toch moeten aankunnen", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws