Kathleen Aerts reageert erg geschokt na dramatisch nieuws" "Dit is afgrijselijk" Buitenland
Buitenland

Kathleen Aerts reageert erg geschokt na dramatisch nieuws" "Dit is afgrijselijk"

Kathleen Aerts reageert erg geschokt na dramatisch nieuws" "Dit is afgrijselijk"

Kathleen Aerts woont in Zuid-Afrika. Ze werd ginder echter geconfronteerd met het dramatische nieuws vanuit België dat de 4-jarige Dean om het leven was gebracht.

"Die moord is vanzelf tot bij ons gekomen", zegt Kathleen in TV-Familie. "Logisch, dit is zo afgrijselijk... Ik ben niet bevoegd om hier concrete uitspraken over te doen, ik hoop enkel dat die mama zeer goed wordt opgevangen."

Tragedie

"Zodat ze voelt dat ze er niet alleen voor staat met al haar verdriet", gaat Kathleen verder. "Ik mag er niet aan denken dat ik zo’n tragedie zou moeten meemaken..."

De vierjarige Dean werd om het leven gebracht door Dave De Kock. Het lichaam van het jongetje werd gedumpt in het Nederlandse Zeeland door de dader.

Jay en Lewis

In Zuid-Afrika laat Kathleen haar zonen Jay (7) en Lewis (10) vrij buitenspelen. "Je kan het hier vergelijken met de veilige wijk waar ik vroeger in de Kempen woonde", legt ze uit. Kathleen zit dus niet met schrik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws