Klaasje heeft na afscheid van K3 geen leuk nieuws over Hanne en Marthe Buitenland
Buitenland

Klaasje heeft na afscheid van K3 geen leuk nieuws over Hanne en Marthe

Klaasje heeft na afscheid van K3 geen leuk nieuws over Hanne en Marthe

Klaasje Meijer heeft definitief afscheid genomen van K3. Meteen komt er zo ook een einde aan de samenwerking met Hanne en Marthe.

"K3 is echt wel een supermooi leven. Ik heb er ook wel onwijs veel geleerd. Je moet er echter natuurlijk ook elke dag staan en elke dag lachen. Het is fantastisch om het allemaal te mogen meemaken, maar op een gegeven moment voelde ik wel dat ik er een beetje aan het uitgroeien was", legt Klaasje uit aan RTL Boulevard.

Eenzaam

Klaasje werd op haar 20ste gekozen als nieuw K3'tje, samen met Hanne en Marthe. Ze verliet Nederland en verhuisde naar Antwerpen. "Ik ben toen in een totaal nieuw leven gestapt. Het is af en toe ook wel eenzaam geweest", geeft Klaasje toe.

"Ik liet mijn vrienden en familie achter. Bovendien was het in Antwerpen echt niet zo makkelijk om zomaar nieuwe vriendschappen aan te gaan. In het begin dacht ik wel eens van 'jeetje, wat doe ik hier?'."

Hanne en Marthe

Intussen is Klaasje dus gestopt met K3. "Ik heb in de weekends nu wel ietsje meer tijd. Dat vind ik eigenlijk wel heel gezellig. Zo hebben ik en mijn vriend Max iets meer tijd voor vrienden of kunnen we met z'n tweeën iets leuks doen", aldus Klaasje.

Het afscheid van K3 betekent ook een afscheid van een jarenlange samenwerking met Hanne en Marthe. "Ik denk enerzijds dat er echt een vriendschap is, omdat we elkaar zes jaar lang zo intensief hebben leren kennen. Aan de andere kant is het ook werk en richten zij zich nu op de toekomst en ik ook. Ik kan me dus voorstellen dat het contact wel een beetje zou verwateren, maar de Whatsapp-groep blijft gewoon bestaan", verzekert de Nederlandse.

Populair

Laatste nieuws