Klaasje laat weten wat ze van haar opvolgster Julia vindt Buitenland
Buitenland

Klaasje laat weten wat ze van haar opvolgster Julia vindt

Klaasje laat weten wat ze van haar opvolgster Julia vindt

Julia Boschman is het nieuwe K3'tje geworden. Ze volgt Klaasje Meijer op, die er na vijf jaar de brui aan geeft.

Klaasje liet geen kans onbenut om te laten weten dat ze opgelucht is dat haar avontuur bij K3 voorbij is. Ze vond het hoog tijd voor wat anders. De vraag is echter wel of ze blij is met haar opvolgster. De 19-jarige Julia Boschman haalde het voor de Vlaamse Amy Courtens in de finale van 'K2 zoekt K3'.

"Klaar mee"

We zagen Klaasje heel even tijdens de uitzending van 'K2 zoekt K3. Dat was in het begin van het programma. Ze kreeg nog eens de kans om iets te zeggen en nadien werden haar beste momenten nog eens samengevat. "Ik ben er klaar mee", zei Klaasje overduidelijk. Ze was klaar om het stokje over te dragen.

De Nederlandse is alvast blij met haar landgenote als opvolgster. "Gefeliciteerd liefste Julia! Je bent een toppertje, en ik ben blij dat jij K3 weer volledig maakt. Jullie gaan knallen girls!”, schreef Klaasje op haar Instagram Stories.

Mooie woorden

Klaasje had evenwel niet alleen aandacht voor de winnares, maar ook voor Amy, Diede en Celester. "Lieve meiden, jullie hebben het ook echt fantastisch gedaan! Jullie straalden in dit programma en daar mogen jullie trots op zijn", aldus Klaasje. Terwijl voor Julia een heel nieuw leven begint, geldt dit uiteraard voor Klaasje ook. Zij sluit een belangrijk hoofdstuk in haar leven nu definitief af.

De keuze om K3 te verlaten was een zeer bewuste, zo benadrukte Klaasje. "Ik zal m'n lichaam niet meer zo moeten pushen", vertelde ze. "Niet dat ik enorm rebels ben, of zo. En het is logisch dat ik bij persoonlijke keuzes in overleg ging met mijn werkgever. Maar alles werd heel erg vanuit het concept K3 bekeken."

Klaasje laat weten wat ze van haar opvolgster Julia vindt

Klaasje laat weten wat ze van haar opvolgster Julia vindt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws