Klaasje maakt zich bedenking bij ‘K2 Zoekt K3’: “Ik vond dat vreemd, ja” Buitenland
Buitenland

Klaasje maakt zich bedenking bij ‘K2 Zoekt K3’: “Ik vond dat vreemd, ja”

Klaasje maakt zich bedenking bij ‘K2 Zoekt K3’: “Ik vond dat vreemd, ja”

Klaasje Meijer heeft de laatste weken een column in Dag Allemaal. Daarin houdt ze iedereen op de hoogte van haar post-K3-dagen. Uiteraard heeft ze ook ‘K2 Zoekt K3’ gevolgd.

“De afgelopen week stond in het teken van de nieuwe K3”, zegt Klaasje. “Hoe ik dat heb beleefd...? Jaloezie? Heimwee? Zenuwen? Het voornaamste was toch wel opluchting, al kan ik niet ontkennen dat het ook een vreemd gegeven is om ‘vervangbaar’ te zijn. Echter, zijn we dat niet allemaal?”

“De finale begon met een spetterende opening door vier prachtige finalisten”, merkt Klaasje op. “Twitter ging direct los. Het is niet te onderschatten hoe zwaar het is om al die meningen te lezen en je daar niet door te laten afleiden. Respect voor de kandidates…"

“De hashtag #klaasje werd trouwens ook trending aan het einde van die avond”, laat ze weten. “Omdat ik enkel in het begin van de uitzending te zien was, vroegen mensen zich af of ik ‘gevlucht’ of ‘boos’ was. Dit was absoluut niet het geval.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws