Klaasje Meijer straalt in bikini: "Wat zie je er knap uit" Buitenland
Buitenland

Klaasje Meijer straalt in bikini: "Wat zie je er knap uit"

Klaasje Meijer straalt in bikini: "Wat zie je er knap uit"

Sinds Klaasje Meijer niet meer tot K3 behoort, durft ze geregeld eens een bikinifoto op Instagram plaatsen.

Niet dat Klaasje dit in het verleden nooit deed, maar dan moet je daar toch meer voor oppassen. Daar hoeft ze nu geen rekening meer mee te houden. De Nederlandse deelde dan ook een heerlijke vakantiefoto en een behoorlijk sexy bikinifoto.

"Geniet van je vakantie"

"Pina pina", schrijft ze erbij. Ze verwijst daarmee naar een nummer van K3 ('Pina Colada'). De knipoog of verwijzing naar K3 zal nog wel een tijdje blijven. Terwijl we hier in ons land in grijs en koud weer zitten, is Klaasje duidelijk op een betere bestemming.

Dat Klaasje straalt, is ook haar volgers niet ontgaan. "Fijn om je zo te zien stralen. Geniet nog van je vakantie", laat Kelly weten. "Geniet maar van je Pina Colada! Proost", reageert Michelle.

"Looking good"

"Je ziet er altijd even knap uit", zegt Benny. Hij is duidelijk onder de indruk van het lichaam van Klaasje. "Beauty queen" en "Looking good", staat er ook nog te lezen in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws