Klaasje van K3 heeft erg emotionele boodschap voor Hanne en Marthe Buitenland
Buitenland

Klaasje van K3 heeft erg emotionele boodschap voor Hanne en Marthe

Klaasje van K3 heeft erg emotionele boodschap voor Hanne en Marthe

Klaasje Meijer heeft op Instagram op een erg emotionele manier afscheid genomen van haar leven als K3’tje. Ze bedankte daarbij iedereen die haar de voorbije jaren heeft gesteund. Ook Hanne en Marthe kregen uiteraard een dankwoord.

“Wat ben ik jullie toch ongelofelijk dankbaar voor alles wat jullie me hebben geleerd, jullie liefde en vriendschap”, richt Klaasje zich tot Hanne en Marthe. “Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn. Ik ben, zoals zussen dat zijn, ongelofelijk trots op jullie. Ik wens jullie echt het aller- allerbeste in de jaren die gaan komen.”

“Ik heb mijn dankwoorden al vaak uitgesproken en wil vooral dat iedereen die ooit met ons heeft gewerkt weet: ik ben zo blij om zoveel fijne mensen om mij heen te hebben gehad”, aldus Klaasje. “En veel van die mensen zullen met mij mee blijven gaan. En wie ik vaak vergeet te noemen: mijn hele familie en vriendenkring die mijn steunpilaren zijn en altijd zullen blijven.”

“Ik voel me vooral heel blij en warm van binnen vandaag, op de dag die 6 jaar geleden levensveranderend is gebleken”, zegt Klaasje nog. “Ik wil afsluiten met de quote die ik opschreef op de eerste bladzijde van mijn dagboek sinds de bootcamp van 2015: “Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien, om de eerste stap te zetten” - Martin Luther King.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws