Koen Wauters haalt uit na zijn scheiding: "Ik ben hier niet van gediend" Buitenland
Buitenland

Koen Wauters haalt uit na zijn scheiding: "Ik ben hier niet van gediend"

Koen Wauters haalt uit na zijn scheiding: "Ik ben hier niet van gediend"

Het liefdesleven van Koen Wauters was de voorbije jaren hot. Dat is niet onlogisch, want zijn scheiding overheerste het nieuws twee jaar geleden.

Koen Wauters en Valerie De Booser gingen in 2019 uit elkaar. Dat was toen uiteraard groot nieuws. Zij waren hét showbizzkoppel bij uitstek, al zeventien jaar samen. Ze hebben samen ook twee kinderen, Nono en Zita. Gedurende al die jaren was het rustig rond het privéleven van Koen.

Privéleven

Dat veranderde natuurlijk na die scheiding. Bovendien stapte Valerie vrij snel in een nieuwe relatie met Dirk De Witte. Dat zorgde dan ook weer voor heel wat stof. Die relatie is intussen echter ook wel afgelopen.

Koen is niet echt blij met de gang van zaken de afgelopen jaren. De scheiding heeft hij verwerkt, maar dat zijn privéleven zo breed werd uitgesmeerd in de pers stond hem minder aan. "Ik ben hoe langer, hoe minder gediend met het feit dat mijn privéleven de kolommen vult", zegt de zanger in Het Laatste Nieuws.

Niet delen

"Jarenlang was dat niet van toepassing, omdat ik niets schokkends te vertellen had. Als alles zijn normale gang gaat en je wordt niet bedrogen, dan heb je ook geen reden om in die magazines te staan. Dat is een overweging om mijn gevoelens niet met iedereen te delen", stelt Koen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws