Koen Wauters laat in zijn privéleven kijken: "Dit ga ik doen met mijn kinderen Zita en Nono" Buitenland
Buitenland

Koen Wauters laat in zijn privéleven kijken: "Dit ga ik doen met mijn kinderen Zita en Nono"

Koen Wauters laat in zijn privéleven kijken: "Dit ga ik doen met mijn kinderen Zita en Nono"

Koen Wauters is van plan om ook vakantie te nemen. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Er is ook een belangrijke rol weggelegd voor zijn kinderen Zita en Nono.

"Ik ga nog op vakantie met m'n kinderen (Zita (16) en Nono (15), red.) en enkele vrienden", vertelt Koen in Het Laatste Nieuws. "Naar een zonnige, niet-toeristische bestemming."

"Weet je, door deze verplichte break besef ik extra hard hoe dankbaar ik mag zijn voor het succes van de voorbije decennia. Er bestaat geen beter gevoel dan op een podium te staan."

"Mijn hart zal een sprong van vreugde maken"

Op het podium zullen Koen en zijn broer Kris Wauters weer staan. Ze maken hun comeback op de Lokerse feesten. "Ik sta al zo lang op een podium, zoiets verleer je niet", zegt Koen. "Maar mijn hart zal wel een grote sprong van vreugde maken."

"De kans is groot dat we bij elk optreden eerst een minuut lang naar de mensen zwaaien, omdat we het publiek zo hard gemist hebben. En op het einde spelen we gewoon een uur bisnummers

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws