Koen Wauters over Valerie De Booser: "Zo voel ik me soms" Buitenland
Buitenland

Koen Wauters over Valerie De Booser: "Zo voel ik me soms"

Koen Wauters over Valerie De Booser: "Zo voel ik me soms"

Op de nieuwe plaat van Clouseau 'Jonge Wolven' verwijzen meerdere liedjes heel duidelijk naar de scheiding van Koen Wauters. De zanger was lange tijd samen met Valerie De Booser.

"In liedjes worden veel dingen uitvergroot”, vertelt Koen aan Het Laatste Nieuws. “Een paar songs gaan over mijn scheiding en wat zoiets met je doet. Maar nu is er rust."

"Als het stil is, is dat niet erg", vervolgt Koen. "Ik ben niet eenzaam, maar voel me wel soms alleen. Als ik een avond alleen thuiszit en de kinderen zijn ook weg, dan moet ik soms wel even slikken. Het was natuurlijk nooit de bedoeling dat ik in deze situatie zou belanden.”

Gelukkig had Koen veel aan z'n vrienden. "Mensen rondom jou zeggen dat er betere tijden komen. Dat was een rouwproces waar ik door moest. Er komt een tijd dat het glas weer halfvol is. Ik heb geleerd dat je ook zonder iemand gelukkig kan zijn", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws