Leroy laat zich uit over douche-incident in ‘Big Brother’: “Ik wilde naar huis gaan” Buitenland
Buitenland

Leroy laat zich uit over douche-incident in ‘Big Brother’: “Ik wilde naar huis gaan”

Leroy laat zich uit over douche-incident in ‘Big Brother’: “Ik wilde naar huis gaan”

In de online serie ‘No Biggie’ hebben ex-’BB’-bewoonsters Liese Luwel en Naomi Timmerman Leroy geconfronteerd met het douche-incident. Dit was zijn reactie.

De Nederlandse Leroy, een van de ex-'Big Brother’-bewoners, is hevig in opspraak gekomen toen hij volgens ‘Big Brother’ over de douchemuren zou gegluurd hebben wanneer Nouchine en Grace zich aan het wassen waren. Na een tijdje merkte Nouchine Leroy op, waarbij ze vroeg om weg te kijken. “Ik heb je borsten gezien”, grapte Leroy.

Grapje

Volgens kijkers zou Leroy zich bovendien betast hebben tijdens het incident. ‘Big Brother’ gaf hem vervolgens onmiddellijk een waarschuwing. Daags nadien kreeg Leroy bakken kritiek van heel wat kijkers. Nu Leroy uit het huis moest vertrekken, kennen Liese Luwel en Naomi Timmerman hem een recht van antwoord toe in ‘No Biggie’.

Naar eigen zeggen zou Leroy nooit naar Nouchine gekeken hebben en zou het gaan om een grapje. “Nouchine vroeg vijf minuten ervoor nog of ze met mij het bad mocht delen. Ik ben met Grace in bad geweest. Ik ben met een aantal dames in bad geweest”, begint hij. “Maar toen hadden ze wel bikini’s aan, hé”, merkt Liese op.

Geschrokken

“Ja, maar ze vroegen altijd of ze mee in bad mochten”, meent Leroy. “Ik zit graag in bad en het bad staat een stuk hoger dan de douches zijn. Tja, ik ben niet klein dus ik sta mezelf gewoon te wassen in de spiegel. Op dat moment waren we aan het praten, dus je kijkt automatisch. Als ik nu tegen jullie praat en ik kijk alleen maar recht vooruit zonder om te kijken, dat is niet echt persoonlijk.”

Leroy zou enorm geschrokken zijn van de waarschuwing die ‘Big Brother’ hem gaf. “We zaten wat te dollen en grapjes te maken, en plots werd ik een dag later in de kamer geroepen van: ‘Ja Leroy, zus en zo’. Daar schrok ik wel van. Ik zei: ‘Dat vind ik echt nergens op slaan.’”

Koffer

De gemoederen bij Leroy laaiden zo hard op, dat hij bijna een drastische beslissing wilde nemen. “Ik was ook gewoon in staat om mijn koffer te pakken en gewoon naar huis te gaan. Ik vond het niet eerlijk, want er was niks gebeurd.”

Ondanks het feit dat er volgens hem niets gebeurd zou zijn, begrijpt hij wel vanwaar de waarschuwing en kritiek kwamen. “Toen ik heb teruggekeken, dacht ik: ‘Ja, misschien is het omdat ik zo'n opmerking maakte, maar dat was puur funny, zoals dat altijd ging. Als ik echt twee tepels had willen zien, had ik er wel gewoon zo over gekeken.”

Gluurder

Leroy houdt tijdens het gesprek zijn been stijf. “Heel stom, maar als ik mezelf bekijk, zou ik mezelf niet omschrijven als een gluurder. Dat heb ik ook niet echt nodig.” Ook zouden kijkers volgens hem voer hebben gegeven aan het hele verhaal.

“Er zitten gewoon mensen op een livestream en die zitten er misschien op te azen dat er zoiets gebeurt. Bij mij kwam het echt als een mokerslag binnen, want het was niet mijn intentie. Toen dat verhaal ter sprake kwam, dacht ik echt: ‘What the fuck?’”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws