Lesley-Ann Poppe neemt drastische beslissing: “Ik doe het niet meer” Buitenland
Buitenland

Lesley-Ann Poppe neemt drastische beslissing: “Ik doe het niet meer”

Lesley-Ann Poppe neemt drastische beslissing: “Ik doe het niet meer”

Tien jaar geleden maakte Lesley-Ann Poppe een verpletterende eerste indruk op het Vlaamse televisielandschap tijdens haar deelname aan ‘Komen Eten’. Daarna verscheen ze al snel in verschillende tv-formats. Dat is de laatste jaren flink afgenomen.

“Om als zakenvrouw au sérieux te worden genomen, was het belangrijk dat ik wat afstand zou nemen van de tv-wereld. En dat heb ik ook gedaan”, zegt Lesley-Ann in Dag Allemaal. “Ik voelde al snel aan dat het een volatiele wereld is en dat je succes staat of valt met de gratie van de tv-bazen. Dat risico wilde ik niet nemen.”

"Ik wil zo veel mogelijk genieten van mijn gezin"

Ook op de sociale media zien we steeds minder van haar. “Een bewuste keuze: ik heb veel liever écht contact met mensen”, aldus Lesley-Ann. “Ik werk nu met een social media manager. Zelf gebruik ik sociale media nog louter uit commercieel oogpunt.”

“Af en toe post ik nog eens een privékiekje op Instagram, maar op Facebook en TikTok doe ik dat niet meer. Ik heb het gehad met al die vervelende commentaren die je daar te slikken krijgt. Ik wil me focussen op de zaak en zo veel mogelijk genieten van mijn gezin.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws