‘Liefde Voor Muziek’-deelnemer Peter Van Laet doet bijzondere onthulling: “Ik heb hier enorm veel spijt van” Buitenland
Buitenland

‘Liefde Voor Muziek’-deelnemer Peter Van Laet doet bijzondere onthulling: “Ik heb hier enorm veel spijt van”

‘Liefde Voor Muziek’-deelnemer Peter Van Laet doet bijzondere onthulling: “Ik heb hier enorm veel spijt van”

Peter Van Laet was in de jaren negentig een van de populairste zangers op de Vlaamse podia. Dankzij zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ wakkert zijn oude passie weer helemaal op.

Mama's Jasje heeft over de jaren heen al heel wat verschillende bezettingen versleten. Telkens was er één gemeenschappelijke factor, namelijk Peter zelf. “Ik weet niet of het altijd aan mij lag”, zegt hij in Story. “Wanneer iets niet lukt, moet je er gewoon mee stoppen."

Hoewel er nooit ruzies ontstonden, stopte de samenwerking naar verluidt gewoon, en verloren de bandleden elkaar uit het oog. “Het zal zeker ook aan mij liggen dat ik geen contact gezocht heb achteraf. Het enige waar ik nu spijt van heb, is dat de samenwerking met Ben Destrycker (songwriter van de originele groep, nvdr.) ooit gestopt is”, geeft Peter toe.

“Want de liedjes die we samen maakten, of zijn liedjes die ik inzong, staan nog steeds als een huis en zijn het beste wat Mama’s Jasje ooit heeft gemaakt”, besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws