Lotte Vanwezemael na experiment: "De eerste keer met een vrouw was een beetje raar" Buitenland
Buitenland

Lotte Vanwezemael na experiment: "De eerste keer met een vrouw was een beetje raar"

Lotte Vanwezemael na experiment: "De eerste keer met een vrouw was een beetje raar"

Lotte Vanwezemael staat tegenwoordig meer dan ooit in the picture. En dat heeft natuurlijk alles te maken met haar deelname aan 'Dancing With the Stars.'

Daarin maakt ze niet alleen indruk met haar danskwaliteiten, maar scoort ze bij het grote publiek ook opnieuw door gewoon haar sympathieke zelve te zijn. En - een uitdaging voor haar - het is weg uit haar comfortzone als seksuologe.

Vrouwelijke partner

Maar net nu ze volledig ingespeeld raakte op haar partner Frank, werd het dansduo bij de vorige aflevering uit elkaar getrokken. Hij werd verrassend ingeruild voor Björk, een... vrouwelijke danspartner. Een experiment dat toch enige aanpassing vergde.

TV Familie legde Lotte voor dat toen James Cooke met een man danste, het best ongemakkelijk bleek om elkaar op bepaalde plaatsen aan te raken. Die vraag kon ze best hebben en vond ze zelfs grappig.

Handen

"Ik heb nergens met mijn handen gezeten waar ze niet hoorden", lachte ze in het weekblad. "De eerste keer dat ik een lean deed met Björk was dat een beetje raar, maar goed. Als ik met een man dans, voel ik veel meer zitten, weet je wel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws