'Love Island' is een grote flop, kijkers haken massaal af Buitenland
Buitenland

'Love Island' is een grote flop, kijkers haken massaal af

'Love Island' is een grote flop, kijkers haken massaal af

VIER pakte groots uit met 'Love Island', maar het blijkt een grote flop. Vooraf werd door de zender 200.000 live kijkers vooropgesteld. Zeer bescheiden, maar zelfs dat aantal wordt niet gehaald.

"De datingshow opende op maandag 27 mei dan ook hoopvol met 252.437 livekijkers", schrijft Het Laatste Nieuws. "Met de uitgestelde kijkers bijgerekend 325.509. De volgende dagen zakten de cijfers weg, met de ‘best of’-aflevering op zaterdag als dieptepunt: 17.702 livefans. Deze week startte nog behoorlijk, maar de héél bescheiden prognose van de SBS-zender - 200.000 kijkers halen - wordt live niet meer gehaald."

"Nederland loopt trouwens nog minder storm voor ‘Love Island’. Het programma startte er op RTL met 228.000 kijkers, maar gleed meteen weg, tot 79.000 kijkers op vrijdagavond."

"De braafheid zou weleens het probleem kunnen zijn van de dagelijkse realityreeks. De fans van het genre zijn sinds ‘Big Brother’, eind vorige eeuw, veel meer gewoon. Formats als ‘De Bus’, ‘Oh Oh Cherso’, ‘Temptation Island’, ‘Adam Zkt. Eva’ en ‘Ex On The Beach’ gaven dan ook bloot en spelen. Niks van dat bij 'Love Island'."

HLN zoekt nog meer oorzaken: "En die kandidaten, dat zijn enkel goed van oren en poten voorziene, kirrende dametjes en afgetrainde hunks van dertien in een dozijn. ‘Copy-paste’ inwisselbaar, en ze lijken zo uit een cartoonfilm ontsnapt. Ze spréken ook tekenfilmtaal."

Dan is er nog een vervelend probleem. "De makers hebben met ene Jeroen Verdick, een ontspoorde comedian uit Turnhout, de meest irritante en allerslechtste offscreenstem ooit aan boord hebben gehaald."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws