Luc Appermont doet opmerkelijke vaststelling: “De mensen herinneren mij hier constant aan” Buitenland
Buitenland

Luc Appermont doet opmerkelijke vaststelling: “De mensen herinneren mij hier constant aan”

Luc Appermont doet opmerkelijke vaststelling: “De mensen herinneren mij hier constant aan”

Op 1 maart van dit jaar verscheen VTM Gold op televisie in plaats van het opgedoekte CAZ 2. VTM Gold richt zich vooral op de VTM-klassiekers die in de jaren ’90 werden uitgezonden. Eén van de populairste schermgezichten van die tijd was Luc Appermont.

“Ik kijk niet zo vaak naar mezelf op tv, maar ik word er wel continu aan herinnerd door de reacties die ik krijg. Blijkbaar hebben behoorlijk wat mensen VTM Gold ontdekt”, zegt Luc in Het Nieuwsblad. “’Vakantiekriebels’ dat nu opnieuw loopt, zag ik nog niet terug. Maar van ‘Het mooiste moment’ pikte ik enkele heruitzendingen mee.”

“Een beetje vreemd trouwens dat ze ‘Vakantiekriebels’ opnieuw oppikken”, vindt Luc. “In dat zomerprogramma zitten tijdsgebonden verwijzingen en zelfs een weersvoorspelling. Maar goed, het kan interessant zijn als voorbeeld hoe in de jaren negentig televisie eruitzag.”

Niet slecht gedaan

Als hij zichzelf bezig ziet, let Luc vooral op kleine zaken. "Hoe ik een beetje te lang nadenk bijvoorbeeld. Maar al met al luidt mijn conclusie: dat hebben we niet slecht gedaan", aldus Luc. "Zeker met de middelen van toen. Neem nu ‘Het mooiste moment’. Daarin slagen we er toch maar in telkens weer bekende Vlamingen te verrassen met mensen die belangrijk zijn in hun leven. En dat vier seizoenen lang.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws