"Luc Appermont weigerde om te antwoorden op de vraag of hij met Bart Kaëll samen is" Buitenland
Buitenland

"Luc Appermont weigerde om te antwoorden op de vraag of hij met Bart Kaëll samen is"

"Luc Appermont weigerde om te antwoorden op de vraag of hij met Bart Kaëll samen is"

Ingeborg stopte op een bepaald moment met Blind Date. Ze had het toen duidelijk wat gehad met televisie en alles wat daar dan rond hangt.

"Alles moest altijd maar circus zijn. Op en achter het scherm. Ik geef een oud voorbeeld. Er gingen geruchten over Bart Kaëll en Luc Appermont. Ik ben naar Luc gegaan en zei: ‘Luc, hoe zit het? Iedereen spreekt erover. Hebben jullie een relatie?’ Ik vond: we zeveren al genoeg op tv, we moeten dat toch achter de schermen niet óók nog doen? Ik zie Luc graag. Hij weet dat. Maar hij koos er op dat moment voor daar niet open over te communiceren. Zulke tijden dus", vertelt Ingeborg in Het Laatste Nieuws.

"Ik botste altijd maar op muren. Authenticiteit kon niet en al zéker niet binnen ‘Blind Date’. Ik wou er al drie jaar mee stoppen. VTM panikeerde. ’Maak dan maar ‘Wondere Wereld’. Zolang je maar negen dagen per jaar ‘Blind Date’ komt opnemen.′ Ongezien op de commerciële zender was dat. Esoterie door de strot. Op zeker ogenblik kon ik niet meer. Ik kon niet meer aanzien hoe mensen elkaar op ‘Blind Date’ stonden af te maken. Het ging toch over liefde? Toen zei ik: klaar ermee, het stopt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws