Ludo Hellinx haalt uit naar ‘Familie’-makers na zijn ontslag: “Toch niet op deze manier!” Buitenland
Buitenland

Ludo Hellinx haalt uit naar ‘Familie’-makers na zijn ontslag: “Toch niet op deze manier!”

Ludo Hellinx haalt uit naar ‘Familie’-makers na zijn ontslag: “Toch niet op deze manier!”

Alweer een verrassing van formaat voor de fans van ‘Familie’ nu ook Ludo Hellinx de soap zal verlaten. Ook voor Ludo zélf kwam het nieuws als een donderslag bij heldere hemel.

“Hoe ik me voel? Slecht, natuurlijk”, zegt de acteur in Dag Allemaal. “Ik had dit totaal niet zien aankomen, en heb er ook geen begrip voor. De uitleg die ik gekregen heb... Sorry, maar dat is er een van kust-m’n-voeten. De scenaristen zeggen dat ze het zelf spijtig vinden, maar dat hen van hogerhand is opgelegd dat er een aantal personages moeten verdwijnen. Tja, ik zal dat dan maar geloven, zeker?”

“Natuurlijk besef je dat er voor elk personage in een soap een einde komt”, merkt Ludo op. “Maar toch niet op deze manier? Ik voel me bij het huisvuil weggezet, en dat na 42 jaar carrière.”

“Ik heb me hier altijd goed geamuseerd als deel van een fantastisch team”, aldus Ludo. “Maar sinds enige tijd is de menselijkheid aan de top van het productiehuis ver te zoeken. Van de drie verantwoordelijken van ‘Familie’ waren er maar twee aanwezig om mijn ontslag te duiden. Dat zegt genoeg”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws