Man drogeert jarenlang zijn vrouw en laat haar verkrachten door tientallen mannen Buitenland
Buitenland

Man drogeert jarenlang zijn vrouw en laat haar verkrachten door tientallen mannen

Man drogeert jarenlang zijn vrouw en laat haar verkrachten door tientallen mannen

In het zuidoosten van Frankrijk is een vrouw van in de 60 tien jaar lang verkracht door tientallen mannen. Ze werd gedrogeerd door haar man.

De man van 68 uit Mazan heeft alle verkrachtingen gefilmd. Tientallen onbekenden, die de echtgenoot via het internet hadden gecontacteerd, verkrachtten de vrouw.

"Alles is vastgelegd, zelfs al herinnert het slachtoffer, dat tijdens de feiten buiten bewustzijn was, zich niets", laat de commissaris weten.

Er werden in de zaak 45 mensen geïdentificeerd. 33 van hen, onder wie de echtgenoot, zijn in staat van beschuldiging gesteld en zitten opgesloten. Negen zijn gisteren beroofd van hun vrijheid omwille van het onderzoek.

De man drogeerde de vrouw bij het avondeten. Nadien hield hij de slaapkamer warm zodat de vrouw zeker niet wakker werd. De mannen slopen binnen en fluisterden. Van zodra de vrouw een arm bewoog, verdwenen de mannen. De mannen zijn tussen de 24 en 71 jaar oud. Het slachtoffer is een moeder van drie kinderen, die intussen allemaal dertigers zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws