Martine Jonckheere reageert voor het eerst op ontslag bij ‘Familie’ Buitenland
Buitenland

Martine Jonckheere reageert voor het eerst op ontslag bij ‘Familie’

Martine Jonckheere reageert voor het eerst op ontslag bij ‘Familie’

Het gaat niet goed met Martine Jonckheere. Het ontslag bij ‘Familie’ heeft er flink ingehakt bij de actrice.

Voor de zoveelste keer verdwijnt Marie-Rose uit de soap. Martine heeft de stilte intussen doorbroken. Ze doet een oproep aan de kijkers. “Lieve mensen, daar ik niet op sociale media zit, noch op Facebook, noch op Instagram, is het voor mij moeilijk om mensen aan te sporen om ook op mij te stemmen”, klinkt het in de post van Martine.

“Daarom wil ik graag de weinigen die dat toch doen, bedanken uit de grond van mijn hart! Ik wil zo graag opnieuw de kans krijgen om de strijdlustige Marie-Rose van vroeger te worden, en niet enkel een oma die soep maakt en taarten bakt. Dit is niet alleen saai voor mezelf om te spelen, maar ook saai voor het publiek om naar te kijken!””

Hopelijk helpen jullie mij mee in mijn strijd om de bazen ervan te overtuigen dat ik meer waard ben dan dit. Ze maken je of ze kraken je. Aan allen die me willen steunen: een welgemeende dankjewel. Veel liefs voor jullie, Martine!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws