Mathias Vergels doet fans van ‘Thuis’ schrikken: “Dan stop ik” Buitenland
Buitenland

Mathias Vergels doet fans van ‘Thuis’ schrikken: “Dan stop ik”

Mathias Vergels doet fans van ‘Thuis’ schrikken: “Dan stop ik”

Mathias Vergels kennen we natuurlijk allemaal als Lowieke uit de populaire Eén-serie ‘Thuis’. Maar Mathias is veel meer dan alleen maar acteur. Zo bracht hij als muzikaal artiest begin dit jaar zijn debuutplaat ‘Waar Is Mathi?’ uit.

"De mensen vragen mij: ‘Ben je nu acteur of muzikant?’”, zegt Mathias in ‘Vandaag’. “Ik weet dat niet, ik ben niet echt een van de twee, denk ik. Iedereen heeft de neiging om u in een hokje te duwen en dat is iets waar ik het niet zo gemakkelijk mee heb. Ik wil niet alleen ‘die ket van ‘Thuis’’ zijn ofzo. Ik weet voor mijzelf dat ik dat niet ben, maar nu is het de bedoeling om andere mensen ook te overtuigen."

Mathias laat er alleszins geen twijfel over bestaan dat hij de rol van Lowieke nog steeds erg graag speelt. “Jaja, het is heel plezant. En ik wil dat graag blijven combineren met muziek. Zeker nu. Het is een droom om een vaste job te hebben. Ik kan nog altijd schrijven en met mijn muziek bezig zijn, maar ik mag ook nog elke dag spelen in ‘Thuis’, en dat is wel heel belangrijk voor mij."

Kiezen tussen de twee kan de acteur niet. “Ik wil sowieso de twee blijven doen, áls het leuk blijft tenminste. Als er een moment komt waarop ik van ‘Thuis’ denk: ‘Het is niet meer plezant’, dan ga ik dat ook niet meer doen. Maar nu is het gewoon nog veel te leuk”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws