Meghan Markle en prins Harry veroorzaken heuse mediastorm: “Dit is nog nooit gebeurd” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry veroorzaken heuse mediastorm: “Dit is nog nooit gebeurd”

Meghan Markle en prins Harry veroorzaken heuse mediastorm: “Dit is nog nooit gebeurd”

Meghan Markle heeft een deal gesloten met de populaire streamingdienst Netflix. Dat meldt de New York Times. De echtgenote van de Britse prins Harry zou documentaires, films en kinderprogramma’s gaan maken.

Jonathan Shalit, die onder meer de Britse overheid adviseert over de entertainmentindustrie, zegt dat Harry en Meghan met deze deal zo maar eventjes 85 miljoen euro zullen verdienen. “Dit is een duizelingwekkende deal”, klinkt het. “Nooit eerder heeft een Hollywood-studio de Britse koninklijke familie te pakken gekregen. Dit is werkelijk historisch."

"Meghan en Harry zullen schaduwproducenten inhuren om het werk te doen, maar alleen hun namen op Netflix zijn goudstof”, aldus Shalit. De hertog en hertogin van Sussex, die het Verenigd Koninkrijk ontvluchtten naar Los Angeles, hebben naar verluidt een productiehuis opgericht waarvan de naam nog bekend gemaakt moet worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws