Meisje (19) wordt op onmenselijke manier misbruikt door jaloers ex-vriendje: de gevolgen zijn rampzalig Buitenland
Buitenland

Meisje (19) wordt op onmenselijke manier misbruikt door jaloers ex-vriendje: de gevolgen zijn rampzalig

Meisje (19) wordt op onmenselijke manier misbruikt door jaloers ex-vriendje: de gevolgen zijn rampzalig

Paula Davis, een meisje van 19 jaar oud, is op een onmenselijke manier misbruikt en omgebracht door haar ex-vriendje. Dat schrijft The Sun.

Davis werd levenloos aangetroffen in haar auto, slechts enkele uren nadat ze haar vriendje Giovanni Ruiz, had gedumpt. Haar vader deed de gruwelijke ontdekking nadat hij zijn dochter via een tracking-app opspoorde.

Uit het politieonderzoek bleek dat het 19-jarig meisje tweemaal in het achterhoofd werd geschoten, alvorens verkracht te zijn geweest terwijl zij nog leefde. Tijdens zijn arrestatie vond de politie een pistool in het huis van Ruiz dat twee dagen voor de moord op Davis aangekocht werd. Twee kogels bleken al te zijn afgevuurd.

Doodstraf

Giovanni Ruiz werd in beschuldiging gesteld voor onder meer doodslag en moet zich nog verantwoorden in Las Vegas voor de rechtbank. Wanneer hij schuldig wordt bevonden over de hele lijn wacht hem waarschijnlijk de doodstraf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws