Miss België Kedist Deltour showt haar sexy lichaam in bikini Buitenland
Buitenland

Miss België Kedist Deltour showt haar sexy lichaam in bikini

Miss België Kedist Deltour showt haar sexy lichaam in bikini

Eind vorige maand vertrok Kedist Deltour naar Israël. Daar zal onze Miss België de driekleur verdedigen op de Miss Universe-verkiezing op 12 december.

Miss Universe is, samen met de concurrerende wedstrijden Miss World en Miss Earth, een van de schoonheidswedstrijden die de meeste publiciteit krijgt in de wereld. Het zou dus erg straf zijn moest de Belgische met Ethiopische roots het podium halen. Haar volgers op Instagram twijfelen er alvast niet aan dat ze het erg goed gaat doen.

“The next Miss Universe”, reageert iemand met zekerheid op een foto die Kedist op Instagram postte. “Gewoon de knapste”, schreef een ander. “Je gaat zeker en vast bij de top van Miss Universe eindigen”, klonk het ook nog.

Kedist Deltour is trouwens niet de enige Belgische Miss die ons land representeert in het buitenland. Celine Van Ouytsel, de Miss België van 2020 neemt momenteel deel aan Miss World. Daarvan zullen we op 16 december de winnares kennen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws