Nathalie Meskens doet erg opmerkelijke uitspraak: “In dat geval is alles bespreekbaar” Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens doet erg opmerkelijke uitspraak: “In dat geval is alles bespreekbaar”

Nathalie Meskens doet erg opmerkelijke uitspraak: “In dat geval is alles bespreekbaar”

Nathalie Meskens won afgelopen weekend voor het tiende jaar op rij een Story Award. Straffer nog, ze won er twéé: voor presentatrice en actrice.

In een interview met ShowbizzTV laat ze uitschijnen dat ze niet exact weet hoeveel Story Awards ze nu in totaal heeft. “Is dat erg?”, vraagt ze lacherig. “Nee, ik denk vijftien. Dat is fantastisch. Echt waar, ik ben altijd een beetje aan het blozen, zo van: ‘Oh, ik mag er weer één winnen.’ Echt, dat is zalig."

Nathalie beseft dat er ooit een dag komt waarop ze níet zal winnen. “Dat zou geen drama zijn. Je moet andere mensen ook dingen gunnen. Maar het is wel heel leuk om te winnen natuurlijk”, geeft ze toe. “Die erkenning krijgen voor je werk, dat is het grootste cadeau dat je kan krijgen."

Flabberbuik

Met een kindje op komst zijn niet alle projecten die op haar pad zullen komen even haalbaar, weet ze. “Ik ga nu niet níks doen een heel jaar, maar ik ga wel alle aandacht en alle tijd en alle energie geven aan dat kleintje, sowieso de eerste maanden”, klinkt het. “En dan gaan we zien welke projecten goed te combineren zijn."

Moest Erik Van Looy bellen voor een filmrol, zou ze dan passen? “Erik heeft mij nog nooit gebeld voor een goede filmrol, dus dat gaat ook misschien niet dit jaar gebeuren”, lacht Nathalie. “Maar mocht er een acteerproject zijn, waarbij het niet erg is dat ik een beetje ‘een flabberbuik’ heb en niet 7 op 7 is, dan is alles bespreekbaar."

Populair

Laatste nieuws