Nathalie Meskens heeft al een naam voor haar tweede kindje: “Supermooi!” Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens heeft al een naam voor haar tweede kindje: “Supermooi!”

Nathalie Meskens heeft al een naam voor haar tweede kindje: “Supermooi!”

Nathalie Meskens is zwanger van haar tweede kindje. De leading lady van de VTM vindt het, net als bij haar dochtertje Lima, heerlijk om zwanger te zijn. Maar ditmaal verwachten Nathalie en Nadim, met wie ze vier jaar samen is, een jongetje.

“Ideaal, van elk eentje. Dat gaat zo leuk zijn!”, is Nathalie enthousiast in een gesprek met Story. “Een meisje was even fantastisch geweest, maar als moeder lijkt het me heel bijzonder om een zoon te hebben, dat is toch iets speciaals. Ik ben wel benieuwd of het een groot verschil zal zijn om een jongetje in huis te hebben. Al blijft een baby natuurlijk een baby.”

“Wij zijn er alvast zot van"

Nathalie en Nadim kregen al heel wat positieve reacties op de naam van hun dochtertje Lima, en ook voor hun zoontje hebben ze al een naam in gedachten. “Ja, al een hele tijd geleden en we zijn daar niet meer op teruggekomen”, verklapt Nathalie. “Het is ineens gebeurd, tijdens de zoveelste denkoefening over wat we mooi vinden.”

“Het is opnieuw een naam waarvan je denkt: ‘Ah, die had ik precies nog niet gehoord.’ Zonder vreemd te klinken”, licht Nathalie een tipje van de sluier. “Enkele familieleden en beste vrienden kennen de naam al, en iedereen vindt ‘m supermooi. Al weet ik natuurlijk niet of ze het zouden toegeven mocht dat niet het geval zijn”, lacht ze. “Wij zijn er alvast zot van.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws