Nieuw lief van Cath Luyten openhartig: "Toen is de vonk overgeslagen" Buitenland
Buitenland

Nieuw lief van Cath Luyten openhartig: "Toen is de vonk overgeslagen"

Nieuw lief van Cath Luyten openhartig: "Toen is de vonk overgeslagen"

Eshref Reybrouck is de nieuwe vriend van Cath Luyten. In Humo vertelt hij openlijk over hun relatie. Cath beëindigde eerder een relatie van bijna 15 jaar met voetbalcommentator Frank Raes.

Eshref vertelt hoe hij Cath leerde kennen. "Gewoon aan de koffiemachine bij ‘De Mensen’, het productiehuis waar zij ook werkt. Ik was haar daar vroeger al eens tegengekomen, en we hebben een paar gemeenschappelijke kennissen. Ze wist dus wie ik was, en ik wist uiteraard wie zij was, maar pas afgelopen zomer is de vonk overgeslagen", vertelt hij in het weekblad Humo.

“k heb vrij snel gemerkt dat wij onwaarschijnlijk goed met elkaar kunnen babbelen,” gaat hij verder. “Over álles. Nul taboes. We zijn ook allebei Tweelingen. Ik vind astrologie absolute nonsens, maar toch houdt het naar mijn gevoel steek dat wij tweeën hetzelfde sterrenbeeld hebben."

Facebookbericht

"Toen net bekend was geworden dat Cath een nieuwe relatie had – maar nog niet dat dat met mij was – kreeg ze via Facebook een bericht van iemand die het nodig vond haar een lelijk, seksistisch scheldwoord te sturen. Omdat Cath daar wat van was aangedaan, heb ik het Facebookproiel van die gast eens bekeken. Ik vond daar meteen een hele lawine aan seksistische opmerkingen, dat zei dus genoeg. En toch: de wetenschap dat een belediging van een debiel komt, wil nog niet zeggen dat ze minder hard aankomt."

Nieuw lief van Cath Luyten openhartig: "Toen is de vonk overgeslagen"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws