Peter Van de Veire over naaktbeelden: "Dit denkt mijn vrouw erover" Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire over naaktbeelden: "Dit denkt mijn vrouw erover"

Peter Van de Veire over naaktbeelden: "Dit denkt mijn vrouw erover"

Vorig jaar in september kwam Peter Van de Veire in het oog van de storm te staan. Er waren immers naaktbeelden van hem uitgelekt.

Peter was niet de enige die dat probleem had. Ook naaktbeelden van Sean Dhondt en Stan Van Samang belandden op het internet. Ze werden erin gesluisd door een Gentse student, die zich uitgaf voor Eveline.

Bedrog voor Allison

Sean Dhondt zag er zijn huwelijk door stranden. Allison Scott zag dit immers als bedrog. Voor haar kon een relatie niet meer. Sean is intussen gelukkig met Maithé Rivera.

Peter Van de Veire kreeg de volwaardige steun van zijn vrouw, ondanks wat er gebeurd is. "Toen mijn vrouw een boek geschreven had, vroeg iemand aan haar of we de bladzijde al hadden kunnen omdraaien. ‘Ik weet niet of dat blad moest worden omgeslagen’, zei ze. ‘Dat is een stuk van wie wij nu zijn. Ik weet niet of ik dat per se snel-snel weg wil. Ik denk dat alles in het leven een kans is om te groeien'", citeert Peter zijn vrouw.

"Prachtig nuchter"

"Mijn vrouw is érg intelligent. En prachtig nuchter", gaat Peter verder in Dag Allemaal. "Kijk, er zijn bepaalde dingen gebeurd, en er zullen in de toekomst misschien nog dingen gebeuren. Maar het is zaak om daar op een positieve manier mee om te gaan en dingen uit te leren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws