Philippe Geubels in tranen: hij breekt helemaal Buitenland
Buitenland

Philippe Geubels in tranen: hij breekt helemaal

Philippe Geubels in tranen: hij breekt helemaal

Philippe Geubels was maandagavond te gast in de Nederlandse talkshow ‘Beau’. Het ging onder meer over ‘Taboe’, het programma van Geubels dat voor een Emmy Award genomineerd is. Daar kreeg hij het op een bepaald moment erg moeilijk.

"'Taboe' gaat over mensen waar je niet mee mag lachen. En voor alle duidelijkheid, dat zijn niet alleen mensen met een beperking”, zo begint Geubels. “Ik ga eerst een week mee op vakantie met hen, om ze te leren kennen en te luisteren naar wat zij wel of niet grappig vinden, als het over hun gaat."

“Dat was emotioneel natuurlijk heel zwaar. Je gaat samen op vakantie, je leert elkaar kennen, we bleven dag en nacht samen. Na één dag ben je ook al vrienden."

Gecrasht

Vooral de uitzending met Mireille was emotioneel erg moeilijk, bekent Gebeuls. “Ik ben gecrasht na die week. Je zit een week samen met fantastische mensen waarvan je weet dat die gaan sterven. Je wordt daar vrienden mee en dat is...” Philippe moet de tranen verbijten.

“Mireille is intussen gestorven”, zegt hij. “Ik heb er nog een aantal keer contact mee gehad. Ik ben toen gecrasht in de kindercrèche. Ik ging mijn dochter halen en ben daar gecrasht. De dames in die crèche keken een beetje vreemd op. Het erg was emotioneel, maar tegelijk was het ook comedy", besluit Philippe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws