Philippe Geubels neemt radicale beslissing: “Ik stop ermee" Buitenland
Buitenland

Philippe Geubels neemt radicale beslissing: “Ik stop ermee"

Philippe Geubels neemt radicale beslissing: “Ik stop ermee"

Philippe Geubels had onlangs de eer om de Radio 2 ‘Zomerhit’ te overhandigen aan Niels Destadsbader en Regi. Qua coronamaatregelen liep alles er vlotjes, zo laat de komiek, die sinds de crisis geen handen of kussen meer geeft, weten.

“Iedereen moest een bewijs van vaccinatie hebben of een sneltest laten doen”, aldus Philippe. “Wie rondliep, droeg een mondmasker. Wat dat kussen en knuffelen betreft: ik doe dat gewoon niet meer.”

“Ik vind dat ook geen gemis, mensen geen hand of een kus kunnen geven", zegt de komiek. "We hebben het over derden, niet over familie of goede vrienden. Vroeger dacht ik soms: Moet ik die nu een hand geven of een kus? Nu is het gewoon: niks. Klaar.”

Tooghangen

“Ik heb me aan de regels gehouden" laat Philippe nog weten. "En ik heb wel moeilijke periodes gehad, maar ik ga daar niet te veel over klagen, want ik kon blijven werken."

"Optreden zit er voorlopig nog niet in, dat mis ik wel. Ik mis ook met vrienden aan de toog hangen, dansen met andere mensen. Verder heb ik mijn 6-jarige dochter veel beter leren kennen, wat ook een zegen is", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws