Prins Charles neemt ingrijpende beslissing over zijn zoon Harry

prinscharlesprinsharryPHOTONEWS
Prins Charles heeft besloten dat hij zich wil verzoenen met prins Harry, die de koninklijke familie in Engeland heeft verlaten om een nieuw leven te starten met zijn vrouw Meghan Markle en zijn kinderen in de Verenigde Staten.
Een hele tijd was er geen contact meer tussen Charles en Harry. “Hij heeft een tijdlang de telefoon niet meer opgenomen toen hij belde”, gaf Harry zelf aan in het veelbesproken interview met Oprah Winfrey. 
Een insider laat nu echter weten dat Charles wél openstaat voor een verzoening. “Hij heeft Harry meegevraagd op een wandeling door de tuinen van Windsor”, klinkt het. “Daar zouden ze gaan kijken naar alle bloemen en kaartjes die mensen daar hebben achtergelaten ter ere van Philip. Maar het is ook een goed excuus om even alleen te zijn, zodat ze een gesprek kunnen voeren.”

Veel spanningen

Er zouden immers nog veel spanningen zijn tussen Charles en Harry. Gisteren sprak Harry al met zijn broer prins William. Meghan is overigens niet mee gereisd naar Engeland voor de begrafenis van prins Philipp, die zaterdag plaatsvond.