Programma's in zware strijd: "'Love Island' is dé toekomst, 'Temptation' heeft compleet afgedaan" Buitenland
Buitenland

Programma's in zware strijd: "'Love Island' is dé toekomst, 'Temptation' heeft compleet afgedaan"

Programma's in zware strijd: "'Love Island' is dé toekomst, 'Temptation' heeft compleet afgedaan"

Het programma 'Love Island' stuit alleen maar op kritiek. Zowel in Vlaanderen als in Nederland is het programma geen groot succes. Toch zijn er wel enkele fans van het programma. Ook Andrea, die in 2018 meedeed aan 'Temptation', gelooft in het programma.

""Love Island' is de toekomst", beweert Andrea in Dag Allemaal. "Veel meer dan 'Temptation', dat volgens mij compleet heeft afgedaan. Dat wordt nu gebruikt om snel beroemd te worden. In 'Love Island' zijn de koppels écht opzoek naar liefde."

"Oké, inhoudelijk stelt het allemaal niet veel voor, maar dit is de ideale tv om op je gemak te bekijken, zonder er al te veel bij na te denken."

Een andere deelnemer uit 'Temptation Island', Tim, is het daar niet mee eens. "Saai, saaier, 'Love Island'", aldus Tim die hiermee wil aantonen dat het programma supersaai is. "Ik ben na enkele afleveringen helemaal afgehaakt. Daar gebeurt nu eens niets. Wat wil je ook? Als één van de richtlijnen is dat er maar twee alcoholische drankjes per dag genuttigd mogen worden, hoe kan je dan toffe televisie krijgen? 'Temptation' was vreselijk dit jaar, maar dit is nog erger."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws