Rani De Coninck laat zich uit over Bart De Pauw: “Dit is een heel zware domper” Buitenland
Buitenland

Rani De Coninck laat zich uit over Bart De Pauw: “Dit is een heel zware domper”

Rani De Coninck laat zich uit over Bart De Pauw: “Dit is een heel zware domper”

Rani De Coninck was eerder deze week te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Daar liet ze zich uit over de zaak-Bart De Pauw, die deze week op alle mediakanalen te volgen was. Rani neemt het op voor de verguisde televisiemaker.

“Ik heb nooit problemen gehad. Het is en blijft een ongelooflijk televisietalent", zei Rani, die het jammer vindt voor De Pauw dat hij al ‘veroordeeld’ was nog voor de zaak voor de rechtbank is gekomen. "Dat is op menselijk vlak toch een heel zware domper.”

Uithuilen

Ook Ben Segers, een goede vriend van Bart De Pauw, zat bij aan tafel. “Niemand kan zich hier goed bij voelen: de slachtoffers niet en ook Bart niet”, aldus de acteur over de zaak. “Toen heel de zaak losbarstte, ging ik met hem eten. Dat was dan meer uithuilen.”

“Hij heeft daar wat dingen gezegd en z’n verhaal een beetje gedaan”, klinkt het. “Een halfjaar geleden hebben we nog eens afgesproken, maar toen hebben we het niet over het proces gehad.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws