Regi en Elke Vanelderen nemen ingrijpende beslissing Buitenland
Buitenland

Regi en Elke Vanelderen nemen ingrijpende beslissing

Regi en Elke Vanelderen nemen ingrijpende beslissing

Regi Penxten vertelde een tijdje geleden in een interview dat hij en Elke Vanelderen, ondanks de breuk nog altijd samenwonen. Dat gaat toch veranderen.

"We wonen nu nog altijd samen, maar de deal is bijna rond. Het gaat niet eeuwig blijven duren dat we samenwonen, hé. Er gaan dit jaar wijzigingen komen, maar ik heb met Elke afgesproken dat van daar niet te veel in de media over te zeggen. Dus ik ga dat ook niet doen", aldus Regi bij Radio 2.

"Ooit moet het"

Regi vertelde eerder nog openhartig aan Dag Allemaal dat hij en Elke nog samenwonen, ondanks hun scheiding. "Vandaag wonen we allemaal onder hetzelfde dak, maar ooit moeten we natuurlijk wel écht uiteengaan", klonk het.

"Mijn eerste voorstel was: ik ga aan deze kant wonen, jij aan de andere kant. Maar dat wou Elke niet. Dan zijn we nog altijd samen thuis, hé. Dat kan niet blijven duren", aldus Regi.

Elke zwijgt

Intussen werden ze nog samen op restaurant gespot en gingen ze met het gezin ook een dagje naar de Efteling. Regi en Elke lijken het dus nog wel heel gezellig te hebben met elkaar. Elke zelf wil niet met de pers praten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws