Regi onthult eerlijk: "Dit is échte reden van de breuk met Elke Vanelderen" Buitenland
Buitenland

Regi onthult eerlijk: "Dit is échte reden van de breuk met Elke Vanelderen"

Regi onthult eerlijk: "Dit is échte reden van de breuk met Elke Vanelderen"

Regi Penxten heeft een scheiding achter de rug met Elke Vanelderen. Ze wonen nog wel samen. In 'Sergio Over de Grens' vertelt hij openlijk over die breuk.

Sergio Herman trekt op pad met Regi. Het wordt een onvergetelijke trip voor Regi, maar er passeren natuurlijk ook moeilijkere gesprekken. Zoals over de scheiding met Elke Vanelderen.

Werk

"Ik ben zeventien jaar samen geweest met Elke", vertelt Regi. "Het is misgegaan door m'n werk. Elke zegt het wel mooi, hoor. Ik had te veel liefde voor muziek. Dat klopt ook, ik heb ook te veel liefde voor muziek. Daar moet heel veel voor wijken."

"Dat is een hele mooie zin, maar ook beladen hé", zegt Sergio. "Dat is ook zo", reageert Regi. "Dan komen de kinderen er nog bij en de vrouw voelt zich meer en meer naar achter geschoven."

Raar

"Ik weet waar het aan ligt, hoor", vervolgt Regi. "Het is echter niet simpel om het op te lossen. Ik zou mijn leven ook niet kunnen veranderen, want dan zou ik ook maar wegkwijnen. Het is heel raar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws