Romantiek viert hoogtij bij Luc Appermont en Bart Kaëll: “Dit is echte liefde” Buitenland
Buitenland

Romantiek viert hoogtij bij Luc Appermont en Bart Kaëll: “Dit is echte liefde”

Romantiek viert hoogtij bij Luc Appermont en Bart Kaëll: “Dit is echte liefde”

Wanneer Luc Appermont en Bart Kaëll willen gaan kerstshoppen, doen ze dat niet in de eerste de beste winkelstaat. Nee, hoor, dan gaan ze toch gewoon even tot in Parijs.

Dat liet Bart Kaëll zelf weten op zijn Instagrampagina. “Une belle promenade à Paris”, schreef de zanger bij een foto waarop hij te zien is met zijn echtgenoot, gevolgd door de hashtag ‘Luc is content en ik ook’.

Al 40 jaar lang vormen Luc Appermont en Bart Kaëll een van Vlaanderens populairste koppels. En ook nu nog brandt het vuur dus blijkbaar nog hevig. Dat zien ook de volgers van Bart. Zij wensten hen veel plezier in de stad van de liefde. “Geniet ervan sjoekes! Da wette ga oek hé droaf!”, schreef acteur Peter Van de Velde in een sappig dialect in de reacties.

“Mooie foto, geniet ervan!”, reageerde iemand ook. Een ander zei: “Prachtig weer om te shoppen met nu en dan een lekker wijntje of warme chocolade met slagroom. Zalig, genieten maar.” “Geniet ervan samen, jullie zijn 2 toppers”, lezen we nog. En: “Liefde is... blij zijn als je partner content is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws