Rosanna uit 'Temptation Island' bijna overleden Buitenland
Buitenland

Rosanna uit 'Temptation Island' bijna overleden

Rosanna uit 'Temptation Island' bijna overleden

Rosanna Voorwald kennen we nog uit een van de voorbije seizoenen van 'Temptation Island'. Op Instagram doet ze nu haar verhaal over anorexia. Daar was ze bijna zelf aan overleden.

"I beat anorexia 💪🏽 Zoveel meiden struggelen met deze ziekte. Ik heb het zelf 7 jaar gehad en het was echt een hel. Constant moest ik van mezelf extreme sporten, calorieen tellen. Zo gezond mogelijk, geen vet, geen carbs, geen vlees, bijna niks 😫 Het begon op mijn 13de, heel onschuldig, en ging me steeds meer focussen op voeding en sporten. Ik deed VWO engelstalig en hockey. Ik was gek op hockey en was er ook super goed in, alleen moest ik vanwege mijn gezondheid stoppen. Mijn school ging ook achteruit."

"Ik was er zo slecht aan toe dat ik moest opgenomen worden in een kliniek. Ik was nog maar 36 kilo en kon elk moment dood gaan. Drama was het, ook voor mijn familie en vrienden. Ik ben er gelukkig bovenop gekomen na jaren struggelen, ik wens deze ziekte niemand toe."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws