Ruth Beeckmans overdonderd: “Plots zei de choreograaf van ‘The Masked Singer’ dat tegen mij” Buitenland
Buitenland

Ruth Beeckmans overdonderd: “Plots zei de choreograaf van ‘The Masked Singer’ dat tegen mij”

Ruth Beeckmans overdonderd: “Plots zei de choreograaf van ‘The Masked Singer’ dat tegen mij”

Wekenlang was Aap de vrolijke spring-in-’t-veld in ‘The Masked Singer’. Met zijn swag en viesj shtijl taaltje bracht hij bij elke performance sfeer in de keet. Vrijdagavond werd de roze sfeermaker echter onverbiddelijk ontmaskerd en verscheen Ruth Beeckmans van achter het masker.

"Ik heb nog nooit in heel mijn leven zoveel gelogen als de laatste weken”, lachte Ruth. “En ik ben onaflatend gestalkt door Karen Damen.” In ‘Behind The Mask’ op VTM GO vertelt Ruth over hoe ze eerst gevraagd werd om speurder te worden, maar te veel zin had om zelf onder het masker te kruipen.

Haar eerste kennismaking met Aap was meteen een schot in de roos. “Ik vond hem zo schattig, zo lief en zo roze. Ik was meteen verliefd.” Ruth wordt ook gevolgd bij haar zang- en danslessen. Vooral Aaps lenigheid viel op bij de kijkers. “Ik zei eens tegen de choreograaf dat ik een split kon. Lang geleden. Toen ik jong was. En plots zei die: ‘Oh leuk, dat moet erin!’. Aap was één van de meer beweeglijke pakken.Tof! Tot je moet bewegen en zingen tegelijkertijd."

En dan was er nog die ene speurder die elke Masked Singer het vuur aan de schenen legt: Karen Damen. “Zij vermoedde echt dat ik het was”, vertelt Ruth daarover. “Als we de dag voor de opnames van ‘The Masked Singer’ een draaidag hadden voor Cupido Ofzo, dat we samen presenteren, dan zei ze altijd: ‘Alé, tot morgen hé’. Dan moest ik me inhouden om niet te zeggen: ‘Ah ja!’. Echt niet normaal hoe zij erin opgaat. Volgens mij kunnen ze haar goed gebruiken bij de politie. Als speurhond."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws