Sam Gooris doet straffe uitspraak over ‘klinkende ambras’ met Kelly Pfaff: “Dat nooit” Buitenland
Buitenland

Sam Gooris doet straffe uitspraak over ‘klinkende ambras’ met Kelly Pfaff: “Dat nooit”

Sam Gooris doet straffe uitspraak over ‘klinkende ambras’ met Kelly Pfaff: “Dat nooit”

Sam Gooris vormen al twintig jaar een van de meest geliefde koppels van Vlaanderen. Zonder Kelly zou Sam niet veel voorstellen, klinkt het bij de zanger.

“Mijn vrouwke is nog altijd mijn alles”, zegt Sam in een gesprek met De Zondag. “Ze is mijn beste vriend, we maken ongelooflijk veel plezier samen. We kunnen wel klinkende ambras maken, maar gaan nooit met ambras slapen. We kunnen elkaar ook niet missen. Ik zie haar nog liever dan vroeger.”

"Ik heb mijn vrouw echt nodig"

“Ik mag echt mijn ‘pollekes’ kussen met zo’n vrouw”, beseft Sam. “En met mijn kinderen ook. Ik heb mijn vrouw ook echt nodig, want ik kan zelf bijna niks. Als haar iets zou overkomen, ben ik verloren. Kelly doet mijn management, ze stuurt me mijn agenda door, ze regelt de boekhouding, het huishouden, …”

“Ik weet niet eens hoeveel ik voor een optreden vraag”, geeft Sam eerlijk toe. “Ik weet zelfs niet hoeveel er op mijn rekening staat. Man, ik kan nog geen pizza in de oven steken. Dat is allemaal niet van niet willen, maar van niet kunnen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws