Schokkend nieuws over Sandrine André: "Ik was doodop, ik kon niet meer" Buitenland
Buitenland

Schokkend nieuws over Sandrine André: "Ik was doodop, ik kon niet meer"

Schokkend nieuws over Sandrine André: "Ik was doodop, ik kon niet meer"

Sandrine André speelt al jarenlang Véronique in 'Familie'. En dat doet ze telkens weer met evenveel passie. De kijkers zien haar dan ook graag op het scherm. Toch is het niemand van de kijkers opgevallen dat Sandrine André twee jaar geleden in een zwart gat gevallen was.

"Twee jaar geleden heb ik het heel zwaar gehad", aldus Sandrine André. "Met te veel emotionele scènes na mekaar. Maar dan hebben ze die gevangenislijn geschreven en zat ik plots in één decor, wat het qua planning gelukkig iets minder zwaar maakte. Al was het uiteindelijk toch nog een heftige verhaallijn, die ik ook net iets te lang vond duren. Het werd op den duur toch wat eentonig."

"Ik was gewoon doodop, ik kon niet meer. Gelukkig hebben we goede schminksters. Maar ik kan zoiets niet wegsteken, je ziet dat aan mij. Ook kreeg ik angst- en paniekaanvallen. Niet op de set, maar wel thuis. En ik was extra prikkelbaar."

Uiteindelijk is Sandrine er weer bovenop gekomen met behulp van een mental coach. "Ik had iemand nodig om mezelf terug te vinden, om me weer in evenwicht te brengen. Ik moest vooral mijn grenzen beter leren te bewaken. En daar ben ik ook echt in gegroeid."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws